Hrvatski
English
Deutsch

Plaže Ražanca

Izlaskom iz dvorišta pansiona Maestro,  već ste zakoračili na glavnu ražanačku plažu. Osvježenje u kristalno bistrom moru nadohvat je ruke u svega par sekundi od vaše želje za okrijepom duše i tijela.


Ražanac, Zadar, Croatia
Ražanac, Zadar, Croatia

Zaboravite na mučna pakiranja luftića, punjenja termos boca sokovima, pravljenja sendvića i sličnih potrebnih radnji kako bi se maksimalno spremni uputili na udaljene plaže; jer plaža vas već čeka raširenih ruku.


Ražanac, Zadar, Croatia
Ražanac, Zadar, Croatia

Dovoljan je samo ručnik kojim ćete se ležerno ogrnuti nakon osvježenja u morskom plavetnilu. Zaboravite i na čiščenja od pijeska jer ražanačka plaža Puntica je gotovo idealna za sve vrste dnevnih uživanja.


Ražanac, Zadar, Croatia

Na obali je rasprostranjen šljunak na kojemu ćete moći opušteno uživati upijajući sunčeve zrake dok je u moru pijesak na kojemu ćete nesmetano igrati svoje omiljene igre raznobojnim loptama, izbacivati svoje najmilije u zrak bez straha od povređivanja ili pak gledati smijeh na licima vaše djece dok se spuštaju u more na obližnjem toboganu.


Ražanac, Zadar, Croatia

S druge pak strane, Ražanac obiluje mnoštvom malih uvala na osamama u kojima će svoj mir naći mnogi zaljubljeni parovi, pa sve do veće pješčane plaže Punta idelane za bezbrižne dječje igre.